Meniu
Cos de cumparaturi

Metode de plată

Vă oferim posibilitatea plății prin numerar (ramburs), online prin card de credit sau debit și prin virament bancar. Plățile se fac numai în lei.

 

Plata prin numerar se face la primirea produselor către curier sau direct către noi în cazul predării personale. Dacă se optează pentru plata prin ramburs, Dragon Star Curier percepe o taxă de 7 lei (TVA inclus), care se va regăsi în factura Dvs. Această taxă nu se percepe în cazul predării personale, nici în cazul celorlalte metode de plată.

 

Plata online se efectuează prin intermediul site-ului de plăți www.plationline.ro. Tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele “pionul”.


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.


Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.


Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

Plata prin virament se face pe baza facturii, către:

 

S.C. Pro Retail Partners S.R.L.

IBAN: RO66BREL0002004025500100

Libra Bank

 

În cazul plății prin virament bancar vă rugăm să ne trimiteți confirmarea efectuării plății, pentru urgentarea livrării. Există posibilitatea ca banca Dvs. să vă perceapă comisioane pentru această tranzacție.