Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare

În acest moment pionul.ro livrează comenzi exclusiv în România, ne cerem scuze dacă acest lucru cauzează vreun inconvenient.

În cazul în care articolele sunt în stoc, pionul.ro se va strădui să expedieze produsul Clientului în termen de 24/48 ore de la primirea comenzii (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și a sărbătorilor legale).

Toate livrările vor fi făcute la adresa de expediere, așa cum a fost furnizată de Client.

Livrarea se face prin curier rapid (Dragon Star Curier), în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la expediere. Tariful de transport este de 15 lei/colet (TVA inclus). Pentru comenzi în valoare de minimum 180 lei, transportul este gratuit. Pentru plata prin ramburs, Dragon Star Curier percepe o taxă de 8 lei (TVA inclus), care se va regăsi în factura Dvs. Pentru plata cu cardul sau prin ordin de plată, nu sunt percepute taxe suplimentare.  Dragon Star Curier oferă și opțiunea de livrare sâmbătă contra unei taxe suplimentare de 15 lei (TVA inclus).

Pentru București oferim predare personală gratuită la sediul Pionul.ro din str. Ardeleni nr. 16, sector 2, de luni până vineri între orele 9-21 și în weekend intre orele 12-17. Această este cea mai rapidă metodă de a intra în posesia unei comenzi, in cazul în care vă grăbiți, fiind mai rapidă chiar și decât un drum la mall.

Dacă se optează pentru împachetare cadou, se adaugă o taxă suplimentară de 8 lei (TVA inclus).

Pionul.ro își rezervă dreptul de a refuza să livreze la o adresă considerată nesigură. Această adresă poate fi (însă fără a se limita la) o căsuță poștală, o adresă incompletă sau incorectă, post-restant. În acest caz, pionul.ro va informa Clientul cât mai curând posibil.

Pionul.ro nu va fi răspunzător în fața Clientului, în cazul în care din motive independente de voința sa, pionul.ro nu a livrat un produs comandat de Client.