De ce Pionul.ro?

24/06/2016 2 Comentarii

În primul rând, pentru că suntem sau am fost exact ca voi. Dacă sunteți noi în lumea boardgames sau aveți deja vechime, ne identificăm foarte bine cu experiențele voastre.

 

În urmă cu câțiva ani, am descoperit cu entuziasm această lume care oferă atât de multe opțiuni și ne-am întrebat deseori: "oare acest joc, care pare atât de interesant, ne va plăcea sau nu"; după cum era de așteptat, am trecut prin surprize plăcute cu alegerile noastre dar și prin dezamăgiri.

 

Vă puteți baza pe sugestiile pe care vi le dăm, în funcție de anumite preferințe, dacă ne cereți ajutorul. La fiecare joc, există o rubrică de sugestii, ca să porniți ușor de la ce stiți deja și îndrăgiți și să puteți face un pas mai departe. Site-ul vă mai ajută cu un sistem complex  de filtre pentru a descoperi și alte jocuri pe baza unor criterii alese de voi. În plus, ne puteți apela personal pentru a ne adresa întrebări și/sau a primi sugestii.

 

Iar dacă vă încadrați la categoria jucători cu experiență, știm că deja v-ați ales jocurile pe care le doriți în perioada următoare. Încercăm mereu să vă oferim jocurile dorite la cel mai bun preț, să găsiți noutățile cât mai repede pe site și să vă regăsiți în posesia lor cât mai repede. Scurtarea drumului de la dorință la jocul cu prietenii este prioritatea noastră!

2 Comentarii

Plu:
30/06/2016, 09:26:27 PM
Reply

Mult succes ! ;)

Oana Ichim:
19/05/2022, 08:42:59 AM
Reply

Felicitări Si la cati mai multi jucători Cand dorim un joc diferit deosebit altfel la voi venimMultumim

Lasă un comentariu